Slide 1
Slide 1 - copy
personal-trainer

Personal Training via beeldbellen

Kan jij je er niet toe zetten om mee te doen met online workouts? Of wil je graag dat ik mee kijk of je de oefeningen goed uitvoert? In deze corona tijd bied ik Personal Training via beeldbellen aan. Zo heb jij die stok achter de deur om te gaan bewegen! Het kunnen meerdere trainingen van een half uur of een uur zijn. Samen kijken we welke oefeningen bij jou passen en wat jij leuk vindt om te doen.

Normaal betaal je al snel €60,- per training maar nu bied ik jou een mooie aanbieding van €20,- voor een half uur en €35,- voor een uur! Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kijk onderaan deze pagina naar mijn gegevens en neem contact met mij op

Personal Trainer

Wil je graag meer sporten, maar wil het alleen niet zo goed lukken? Dan kan je mij inhuren als personal trainer. Bij het eerste gesprek achterhalen we jouw doelen en proberen we erachter te komen wat voor type training het beste bij jou past. Aan de hand van jouw wensen ga ik een training in elkaar zetten die jou uitdaagt en motiveert. Daarbij probeer ik uiteraard iedere training leuk en afwisselend te maken. Daarnaast help ik je bij adviezen over voeding. Wat je doel ook is; afvallen, aankomen, spieropbouw of gewoon gezonder eten.

De trainingen vinden plaats bij jou thuis of als dat gewenst is in de fitnessruimte bij Squash en Cardiofit Centrum Zwolle.

Tarieven: vraag een vrijblijvend gesprek aan voor meer informatie.

Effecten van een sportmassage:

  • kan blessures voorkomen
  • verbetert de doorbloeding
  • verbetert de stofwisseling
  • bevordert de spierfunctie
  • ontspanning
  • verbetert je slaap